Header image  

la meva NDS

 

moltes coses sobre la NDS

En aquesta secció us vull ensenyar cosetes interessants referents al mon de la NDS que jo mateix he provat. Ampliacions de memòria, vibrador per jocs, emmagatzemant de còpies de seguretat de jocs, visualització d’imatges i vídeos, reproducció de música, agenda, calendari, etc. Amb tot això podem treure un ús més complert de la nostre consola de videojocs.

Per poder jugar a diferents jocs sense la necessitat de canviar de cartutxos existeixen en el mercat diferents dispositius en format cartutx que permeten posar una tarja de memòria mini SD fins a 8Gb, depenent del model.

En primer lloc tenim el cartutx R4 que permet targes de memòria micro SD fins a 2Gb de capacitat i no requereix cap tipus d’ampliació d’accessoris. Només cal introduir un petit sistema operatiu d’engegada que s’ha de copiar a l'arrel de la memòria. A la mateixa arrel és on es copien les ROMs dels jocs. El sistema operatiu el podeu baixar per aquí (està comprimit en en fitxer .rar).
Per un altre cantó tenim el cartutx M3 DS Real que permet targes de memòria micro SD fins a 8Gb de capacitat. Es recomana una ampliació de memòria RAM de la DS (després parlem de l’ampliació). Aquesta tarja portarà un altre sistema operatiu que també s’ha de copiar a l’arrel de la memòria. Aquest sistema porta diferents complements per reproduir música, visualitzar imatges i vídeos, agenda i calendari. Us el podeu baixar per aquí. També disposo d'un document explicatiu en pdf.

Altres accessoris son el RUMBLE PAK i el RUMBLE RAM PAK. L’un o l’altre van inserits en l’eslot del darrera de la DS anomenat RAM SLOT. S’ha d’extreure la tapeta i inserir l’accessori. Tots dos tenen vibrador per certs jocs que ho admeten. La diferencia és que el RUMBLE RAM PACK també disposa d’una ampliació de memòria. Aquesta és sobretot molt útil com a complement del cartutx M3 DS Real degut a que com admet fins a 8Gb de capacitat en la micro SD la consola no podria gestionar tanta informació ja que no està preparada per aquesta tasca. Amb l’ampliació la consola es comporta amb més fiabilitat. Tenir en conte que les carpetes que emmagatzemin les ROMs no poden sobrepassar els 3Gb ja que el sistema operatiu no ho permet.

Tots aquests accessoris es poden trobar per Internet o en diferents botigues especialitzades.

 

COM DESMUNTAR UNA NDS LITE PER REPARAR, CANVIAR CARCASSA O TUNEJAR-LA, ETC.?

Doncs aquí teniu un vídeo baixat del youtube on durant onze minuts ens expliquen pas a pas com desmuntar la nostre NDS Lite per fer-li el que vulguem.

Penseu que hi ha un mon de webs de venda d’accessoris per la nostre consola, des de carcasses fins a pantalles tactils, tant per tunnejar com per substituir peces malmeses. Que us vagi de profit...

 

 

 

 
     

AVÍS LEGAL

La còpia de programari o qualsevol obra intel·lectual sense ànim de lucre no constituïx delicte, havent-se pronunciat en dita sentida els jutges Espanyols en reiterades sentències.

La visita o accés a aquesta pàgina web, que és de caràcter privat i no públic, exigeix l'acceptació del present avís. En aquesta web es podrà accedir a descàrregues de domini públic gratuïtes i a descàrregues publicats per altres webs.

"www.salvarenau.cat" està en contra de la pirateria i reprova qualsevol comportament il·lícit i contrari als drets de propietat intel·lectual o d'altra índole. L'usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i dels seus continguts, de conformitat amb la Legislació aplicable, el present avís, la moral i bons costums generalment acceptades i l'ordre públic.

     
    Copyright 2008 - Salvadorff & Co., Ltd.